Puno nga shtepia - Remote Sales Agent - Arabisht

Oferte shume e mire pune per te punuar nga shtepia si Remote Sales Agent. Kandidati duhet te kete njohur te mira komunikuese te gjuhes arabe si dhe nje kompjuter. Orari 20 ore ne jave. Paga e kenaqshme $300 + bonuse Te interesuarit te me shkruajne ne What's App ne nr +1 (267) 225-2151

300.00 Euro €

  Tiranë, Tiranë, Shqiperi  

  Oferta pune  

  28/01/2020   

Oferte shume e mire pune per te punuar nga shtepia si Remote Sales Agent. Kandidati duhet te kete njohur te mira komunikuese te gjuhes arabe si dhe nje kompjuter.
Orari 20 ore ne jave.
Paga e kenaqshme $300 + bonuse
Te interesuarit te me shkruajne ne What's App ne nr +1 (267) 225-2151