Prosperus Real Estate kerkon konsulente imobiliare

Prosperus Real Estate, me vendndodhje shumë strategjike, në adresën: Rruga “Skënder Luarasi” (kryqëzimi i Rrugës së Kosovarëve), hap dyert për një bashkëpunim, drejt një të ardhmeje në tregun tonë imobiliar. * Rritja profesionale * Fryma e bashkëpunimit * Ambjenti familjar * Trajnimet e vazhdueshme ...

Controlla con il venditore

  Tiranë, Tiranë, Shqiperi  

  Oferta pune  

  13/02/2020   

Prosperus Real Estate, me vendndodhje shumë strategjike, në adresën: Rruga “Skënder Luarasi” (kryqëzimi i Rrugës së Kosovarëve), hap dyert për një bashkëpunim, drejt një të ardhmeje në tregun tonë imobiliar. * Rritja profesionale
* Fryma e bashkëpunimit
* Ambjenti familjar
* Trajnimet e vazhdueshme
* Mbështetja në të gjithë hapat deri në përfundimin e transaksionit
* Suporti profesional (ligjor dhe noterial) gjatë gjithë proçesit,

Janë pjesë e pandashme e punës tonë të përditshme.

Nëse je: • Energjik, serioz dhe ambicioz
• Kërkues për të arritur qëllimet e tua
• Kërkon të rritesh çdo ditë profesionalisht
• Kërkon të lësh gjurmë në sektorin imobiliar
• Të motivon puna me njerëz
• Je lojtar skuadre
• Ke diplomë universitare,

Atëherë mos nguro të dërgosh CV tënde në info@properus.al, sepse je në vendin e duhur.

Ju mirepresim!