Kerkojm operator/e per Bursa, Forex

Flisni mire dhe shume mire italisht dhe jeni akoma pa pune? Punoni aktualisht ne nje call center dhe paga ne fund te muajit nuk ju del?? Atehere zgjidhja per ju jemi ne. Jemi ne kerkim per operator/e me eksperience ose pa experience ne gjuhen ITALIANE per fushaten bursa, FOREX. Ajo qe ne po ju ofroj...

500.00 Euro €

  Durrës, Durrës, Shqiperi  

  Oferta pune  

  05/02/2020   

Flisni mire dhe shume mire italisht dhe jeni akoma pa pune?
Punoni aktualisht ne nje call center dhe paga ne fund te muajit nuk ju del??
Atehere zgjidhja per ju jemi ne.

Jemi ne kerkim per operator/e me eksperience ose pa experience ne gjuhen ITALIANE per fushaten bursa, FOREX.

Ajo qe ne po ju ofrojme:
1-Punesim te perhershem;
2-Paga konkuruese;
3-Mundesi rritjeje profesionalisht;
4-Ambjent dinamik, motivues dhe aktiv;
5-Paga duke filluar nga 500 euro muajin e pare, ndersa muajin e dyte 1000 euro;
6-Bonuse te larta;
7-Kontrate pune sipas kodit te punes;
Orari: 5 dite ne jave nga e hena ne te premte.

Per me teper na gjeni prane:
Adresa: Rr"Mujo Ulqinaku", Lagja 5 DURRES , Perbri Kazazit
Tel: 0693587408