Kandidatë në kërkim pune

Njoftime

  Rekrutues/Rekrutuese

  Rekrutues/Rekrutuese

  500.00 Lek

  Kerkohet Rekrutues/Rekrutuese me eksperienca te meparshme pune. Personat e interesuar duhet te jene energjike ...

  Tiranë, Tiranë

  Sanitare (Per ambjent familje)

  Sanitare (Per ambjent familje)

  Controlla con il venditore

  Kerkoj te punesoj nje Sanitare per ambjent familjar e cila te merret vetem me garderoben dhe me pastrimin e am...

  Tiranë, Tiranë

 • 1