Shtëpi pushimi për shitje në Velipojë

Sun Real Estate ofron për shitje truall me sipërfaqe 300 m² nga ku 115 m² është ndërtim e ndarë në dy hyrje. Prona ndodhet në rrugën nr. 5, Velipojë. Njëra nga hyrjet ka sipërfaqe ndërtimi prej 25 m². ✔Cilësitë e hyrjes: - është e shtruar në pllakë, - dritaret janë duralumini dhe të pajisura me gril...

Kontakto publikuesin

  Shkodër, Shkodër, Shqiperi  

  Shtëpi pushimi e kabina plazhi  

  28/02/2019   

Sun Real Estate ofron për shitje truall me sipërfaqe 300 m² nga ku 115 m² është ndërtim e ndarë në dy hyrje. Prona ndodhet në rrugën nr. 5, Velipojë.

Njëra nga hyrjet ka sipërfaqe ndërtimi prej 25 m².
✔Cilësitë e hyrjes: - është e shtruar në pllakë,
- dritaret janë duralumini dhe të pajisura me grila të jashtme
- ka kondicioner
- është e arreduar
- ka banjo personale të pajisur me të gjitha hidrosanitaret.

Hyrja tjetër ka sipërfaqe ndërtimi prej 90 m².
✔Cilësitë e hyrjes: - është e shtruar në pllakë,
- dritaret janë duralumini dhe të pajisura me grila të jashtme
- ka kondicioner
- është e arreduar
- ka banjo personale të pajisur me të gjitha hidrosanitaret.
Prona ndodhet 50 m nga Pedonalja, e pozicionuar në vijën e parë bregdetare; zonë e cila ka një numër të madh frekuentimi nga pushuesit.
Hyrjet janë të pajisura me dokumentacionet përkatëse hipotekore.

Publiko si: agjensi

Tipi i njoftimit: Ofroj

Tipi i kontrates: Shitje