OKAZION: Hotel për shitje në Velipojë.

Sun Real Estate ofron për shitje me çmim okazion një hotel 3-katësh në Velipojë, të ndodhur në rrugën nr.10, pas rrugës kryesore. Hoteli ka një sipërfaqe prej 187 m² dhe ka 12 dhoma. Është i shtruar krejtësisht me pllaka, ka 14 banjo dhe ballkone në katin e dytë dhe të tretë. Mundëson edhe garazh, s...

160000.00 Euro €

  Shkodër, Shkodër, Shqiperi  

  Shtëpi pushimi e kabina plazhi  

  21/02/2019   

Sun Real Estate ofron për shitje me çmim okazion një hotel 3-katësh në Velipojë, të ndodhur në rrugën nr.10, pas rrugës kryesore.
Hoteli ka një sipërfaqe prej 187 m² dhe ka 12 dhoma.
Është i shtruar krejtësisht me pllaka, ka 14 banjo dhe ballkone në katin e dytë dhe të tretë.
Mundëson edhe garazh, si dhe një oborr me sipërfaqe 440 m².

Publiko si: agjensi

Tipi i njoftimit: Ofroj

Tipi i kontrates: Shitje