Jap me qera

Jap me qera apartament ne plazh te golemit ai organizohet 1+1dhe ballkon 33 m2 dhe guzhine gatimi i mobiluar 100 large nga deti .per prenotime watcap 0676444337

13.00 Euro €

  Durrës, Durrës, Shqiperi  

  Shtëpi pushimi e kabina plazhi  

  31/05/2019   

Jap me qera apartament ne plazh te golemit ai organizohet 1+1dhe ballkon 33 m2 dhe guzhine gatimi i mobiluar 100 large nga deti .per prenotime watcap 0676444337

Publiko si: privat

Tipi i njoftimit: Ofroj

Tipi i kontrates: Qera