Hotel për shitje në Velipojë

Sun Real Estate ofron për shitje një hotel të ndodhur në rrugën nr. 5, Velipojë. Prona ka sipërfaqe totale prej 500 m² nga ku 118 m² është ndërtim. Hoteli është 5-katësh, nga ku 4 katet e përfunduara ofrojnë 8 hyrje: 6 hyrje funksionale dhe 2 hyrje janë në përfundim; ndërsa kati i pestë është i papë...

Kontakto publikuesin

  Shkodër, Shkodër, Shqiperi  

  Shtëpi pushimi e kabina plazhi  

  28/02/2019   

Sun Real Estate ofron për shitje një hotel të ndodhur në rrugën nr. 5, Velipojë. Prona ka sipërfaqe totale prej 500 m² nga ku 118 m² është ndërtim.
Hoteli është 5-katësh, nga ku 4 katet e përfunduara ofrojnë 8 hyrje: 6 hyrje funksionale dhe 2 hyrje janë në përfundim; ndërsa kati i pestë është i papërfunduar.
✔Cilësitë e hotelit: - është i shtruar me pllakë
- dritare duralumini
- ka kondicionerë në çdo hyrje
- ka gjashtë ballkone
- hyrjet janë të arreduara
- të gjitha hyrjet janë të pajisura me banjo personale.
Ofron gjithashtu një sipërfaqe prej 382 m² oborr, dhe mundësi parkimi. Hoteli ka një klientelë prej 15 vitesh.
Prona ndodhet 50 m nga Pedonalja, e pozicionuar në vijën e parë bregdetare; zonë e cila ka një numër të madh frekuentimi nga pushuesit.
Hoteli shitet me të gjitha pajisjet dhe është e pajisur me dokumentacion të plotë hipotekor.

Publiko si: agjensi

Tipi i njoftimit: Ofroj

Tipi i kontrates: Shitje