Dhoma plazhi

Jap me qera ne plazh te golemit garzionere 18 m2 te pajisura te gjitha me banjo brenda ne dhome guzhine brenda e mobiluar 500 large nga deti parking te garantuar dhe nje lulishte te gjelberuar .garzionere 11 euro nata

11.00 Euro €

  Durrës, Durrës, Shqiperi  

  Shtëpi pushimi e kabina plazhi  

  31/05/2019   

Jap me qera ne plazh te golemit garzionere 18 m2 te pajisura te gjitha me banjo brenda ne dhome guzhine brenda e mobiluar 500 large nga deti parking te garantuar dhe nje lulishte te gjelberuar .garzionere 11 euro nata

Publiko si: privat

Tipi i njoftimit: Ofroj

Tipi i kontrates: Qera