Apartament ne shitje

Shitet shtepi ne zonen e Freskut perballe Bunkart. Apartamenti eshte 105.6mq.2+1 me dy banjo(te dyja me dritare)kati gjashte dhe i fundit.Me drejtim juglindje.Shitet bosh Cmimi 60.000€

60.00 Euro €

  Tiranë, Tiranë, Shqiperi  

  Apartamente  

  20/01/2020   

Shitet shtepi ne zonen e Freskut perballe Bunkart.
Apartamenti eshte 105.6mq.2+1 me dy banjo(te dyja me dritare)kati gjashte dhe i fundit.Me drejtim juglindje.Shitet bosh
Cmimi 60.000€

Publiko si: privat

Tipi i njoftimit: Ofroj

Tipi i kontrates: Shitje