Apple iPhone XS €530 EUR iPhone XS Max €580 EUR iPhone X 350 EUR iPhone 8 280 EUR

Apple iPhone XS €530 EUR iPhone XS Max €580 EUR iPhone X 350 EUR iPhone 8 280 EUR Apple iPhone XS 64GB==530 EUR , Apple iPhone XS 256GB==550 EUR , Apple iPhone XS Max 512GB==610 EUR, Apple iPhone Xs Max 64GB ==580 EUR,Apple iPhone X 64GB==350 EUR , Apple iPhone X 256GB==380 EUR, Apple iPhone 8 64GB ...

200.00 Euro €

  Tiranë, Tiranë, Shqiperi  

  Telefonë e celularë  

  26/09/2018   

Apple iPhone XS €530 EUR iPhone XS Max €580 EUR iPhone X 350 EUR iPhone 8 280 EUR

Apple iPhone XS 64GB==530 EUR , Apple iPhone XS 256GB==550 EUR , Apple iPhone XS Max 512GB==610 EUR, Apple iPhone Xs Max 64GB ==580 EUR,Apple iPhone X 64GB==350 EUR , Apple iPhone X 256GB==380 EUR, Apple iPhone 8 64GB - 280 EUR e Apple iPhone 8 Plus 64GB - 300 Euro

Ne jemi shitës të telefonave celularë që ndodhen në Mbretërinë e Bashkuar.

Ne shesim 100% produkte origjinale me çmime të shitjes me shumicë për shitësit dhe individët. Telefonat funksionojnë me të gjitha rrjetet me dy vjet garanci. anijeve nga DHL ose FedEx dhe dërgimi brenda 72 orëve


Na kontaktoni nga EMAIL: nicolellapa@hotmail.com


EMAIL: nicolellapa@hotmail.com


Zonja Nicole PameliaÇmimi i shitjes:


Apple iPhone Xs 64GB :::: 530 EUR ,

Apple iPhone Xs 256GB:::: 550 EUR ,

Apple iPhone Xs 512GB:::: 610 EUR ,Apple iPhone Xs Max 64GB :::: 580 EUR ,

Apple iPhone Xs Max 256GB :::: 630 EUR ,

Apple iPhone Xs Max 512GB :::: 700 EUR ,
Apple iPhone X 64GB:::: 350 EUR ,

Apple iPhone X 256GB :::: 380 EUR ,Apple iPhone 8 64GB :::: 280 EUR ,

Apple iPhone 8 256GB ::::300 EUR ,Apple iPhone 8 Plus 64GB :::: 300 EUR ,

Apple iPhone 8 Plus 256GB :::: 320 EUR ,Apple iPhone 7 32GB :::: 200 EUR ,

Apple iPhone 7 128GB:::: 220 EUR ,

Apple iPhone 7 256GB ::::240 EUR ,Apple iPhone 7 Plus 32GB :::: 220 EUR ,

Apple iPhone 7 Plus 128GB ::::240 EUR ,

Apple iPhone 7 Plus 256GB :::: 260 EUR ,Samsung galaxy Note 9 128GB :::: 480 EUR ,

Samsung galaxy Note 9 512GB :::: 530 EUR ,Samsung galaxy S9 64GB e GEAR VR ::::300 EUR ,

Samsung galaxy S9 128GB e GEAR VR :::: 320 EUR ,

Samsung galaxy S9 256GB e GEAR VR :::: 340 EUR ,Samsung galaxy S9 Plus 64GB e GEAR VR :::: 310 EUR ,

Samsung galaxy S9 Plus 128GB e GEAR VR :::: 330 EUR ,

Samsung galaxy S9 Plus 256GB e GEAR VR :::: 350 EUR ,Samsung Galaxy Note 8 64GB :::: 240 EUR ,

Samsung Galaxy Note 8 128GB :::: 260 EUR ,

Samsung Galaxy Note 8 256GB :::: 280 EUR ,Samsung galaxy S8 64GB + GEAR VR:::: 200 EUR ,

Samsung galaxy S8 128GB + GEAR VR :::: 230 EUR ,

Samsung galaxy S8 Plus 64GB + GEAR VR :::: 220 EUR ,

Samsung galaxy S8 Plus 128GB + GEAR VR:::: 240 EUR ,Contact us by EMAIL: nicolellapa@hotmail.com


EMAIL: nicolellapa@hotmail.com


Mrs. Nicole Pamelia

Tipi i njoftimit: Ofroj