Apple iPhone XS 64gb €400 iPhone XS Max 64gb €430

Na kontaktoni më poshtë nëse jeni të interesuar të blini nga ne Directsaleltd@gmail.com Directsaleltd@hotmail.com Kontaktoni WhatsApp 447451238998   Telefononi numrin 44745123899 Apple iPhone Xs 64GB € 400 Apple iPhone Xs 256GB € 430 Apple iPhone Xs 512GB € 450 Apple iPhone Xs Max 64GB € 430 Apple i...

200.00 Lek

  Malishevë, Prizren, Shqiperi  

  Telefonë e celularë  

  14/02/2019   

Na kontaktoni më poshtë nëse jeni të interesuar të blini nga ne

Directsaleltd@gmail.com

Directsaleltd@hotmail.com

Kontaktoni WhatsApp 447451238998
 
Telefononi numrin 44745123899


Apple iPhone Xs 64GB € 400

Apple iPhone Xs 256GB € 430

Apple iPhone Xs 512GB € 450


Apple iPhone Xs Max 64GB € 430

Apple iPhone Xs Max 256GB € 480
 
Apple iPhone Xs Max 512GB € 520


Apple iPhone XR 64GB € 340

Apple iPhone XR 128GB € 370

Apple iPhone XR 256GB € 400


Apple iPhone X 64gb € 300

Apple iPhone X 256gb € 350


Apple iPhone 8 64gb € 340

Apple iPhone 8 256gb € 350

Apple iPhone 8 Plus 64gb € 370

Apple iPhone 8 Plus 256gb € 380


Apple iPhone 7 32gb € 300

Apple iPhone 7 128gb € 320

Apple iPhone 7 256GB 350 €

Apple iPhone 7 Plus 32GB 330 €

Apple iPhone 7 Plus 128GB 350 €
Apple iPhone 6s 64GB € 260

Apple iPhone 6s 64gb € 280

Apple iPhone 6s 128GB € 300

Apple iPhone 6s Plus 16gb € 280

Apple iPhone 6s Plus 64gb € 300
 
Apple iPhone 6s Plus 128gb € 320
 
Apple iPhone 6 16gb € 230

Apple iPhone 6 64gb € 250

Apple iPhone 6 Plus 64gb € 270

Apple iPhone 6 Plus 16gb € 240

Apple iPhone 6 Plus 64gb € 255

Apple iPhone 6 Plus 128gb 270 €

Apple iPhone 6 Plus 256GB 380 €Samsung Galaxy S9 64 Gear VR € 399

Samsung Galaxy S9 128 GB Gear VR për € 420

Samsung Galaxy S9 256 GB Gear VR për 450 €

Samsung Galaxy S9 Plus 64 Gear VR € 418

Samsung Galaxy S9 Plus 128 Gjerë VR € 450

Samsung Galaxy S9 Plus 256GB Gear VR 500 €

Smartphone Samsung Galaxy S8 Plus LTE 64GB € 300

Samsung Galaxy S8 Plus LTE Smartphone 128GB 320 euro

 

Ne jemi një kompani e regjistruar me seli në Britaninë e Madhe, Spanjë dhe Afrikën e Jugut


Të gjitha prodhimet tona janë të reja të mbyllura në kutinë origjinale me 12 muaj garanci

Ne dërgojmë në të gjitha vendet në mbarë botën nëpërmjet Fedex, DHL dhe UPS dhe përdorim shërbimin e shpërndarjes ekspres, në mënyrë që shpërndarja të marrë 2/3 ditë në shumicën e rasteve. Ne ofrojmë falas në të gjitha vendet.

Tipi i njoftimit: Ofroj