Korg PA-600 Professional 61-Key Arranger

Ne ofrojmë shitjen më të mirë në internet dhe shitjen me shumicë të instrumenteve muzikore si tastierë, piano, kitarë, miksera digjitale dhe më shumë. Me përvojën tonë, ne jemi shumë të fokusuar në nevojat e klientëve tanë dhe ofrojnë produkte të shkëlqyera cilësore për klientët tanë. Na kontaktoni ...

550.00 Euro €

  Dibër, Dibër, Shqiperi  

  Instrumente muzikore  

  14/09/2018   

Ne ofrojmë shitjen më të mirë në internet dhe shitjen me shumicë të instrumenteve muzikore si tastierë, piano, kitarë, miksera digjitale dhe më shumë. Me përvojën tonë, ne jemi shumë të fokusuar në nevojat e klientëve tanë dhe ofrojnë produkte të shkëlqyera cilësore për klientët tanë.

Na kontaktoni tani!

Whatsapp: Celular: +1 (701) 428-1270
E-mail: urtechhouse@gmail.com

Tipi i njoftimit: Kërkoj