Set kolltukesh 3 +2+1

Komplet kolltukesh ne gjendje super te mire, divani tresh hapet ne krevat dysh. Perfshihen ne cmim edhe dy pale mbulesa mjaft cilesore, nje pale verore dhe nje pale dimerore. Adresa , prapa TRIS, Kryqezimi i rruges Bardhyl me Unazen.

35000.00 Lek

  Tiranë, Tiranë, Shqiperi  

  Mobilje e orendi  

  11/09/2019   

Komplet kolltukesh ne gjendje super te mire, divani tresh hapet ne krevat dysh. Perfshihen ne cmim edhe dy pale mbulesa mjaft cilesore, nje pale verore dhe nje pale dimerore. Adresa , prapa TRIS, Kryqezimi i rruges Bardhyl me Unazen.

Tipi i njoftimit: Kërkoj