Libër monografi "Ashtu si e pashë Faik Konicën"

Studim shkencor monografi nga Dhimitër Fullani për Faik Konicën. Përgatitur më 1961 por nuk u lejua të botohej nga sistemi Komunist kështu u botua në 2001-shin. Libri është botimi i parë. Parathënien e shkroi Adem Istrefi dhe fjalët e tij kur lexoi monografinë për herë të parë ishin "ky punim është ...

650.00 Lek

  Tiranë, Tiranë, Shqiperi  

  Libra e revista  

  31/12/2019   

Studim shkencor monografi nga Dhimitër Fullani për Faik Konicën.
Përgatitur më 1961 por nuk u lejua të botohej nga sistemi Komunist kështu u botua në 2001-shin. Libri është botimi i parë.
Parathënien e shkroi Adem Istrefi dhe fjalët e tij kur lexoi monografinë për herë të parë ishin "ky punim është një zbulim".
Për të bërë porosi nr. tel: 0676709885 ose website: dhimiterfullani.simplesite.com

Tipi i njoftimit: Ofroj