Shiten Leje drejtimi pa kurs

Shes Patenta B, C, D te rregullta pa kurs pa provim. Vetem ne dor me €. Dergoni vetem SMS dhe Telefonata serioze nga ora 08- 20. Jam instruktor ne Durres prej 20 vitesh dhe mund te pysni per mu se te gjith me njohin mir. Tel: 0696042865 Gezim Sherif Peshku

700.00 Euro €

  Durrës, Durrës, Shqiperi  

  Shërbime e bashkëpunime  

  13/08/2019   

Shes Patenta B, C, D te rregullta pa kurs pa provim. Vetem ne dor me €. Dergoni vetem SMS dhe Telefonata serioze nga ora 08- 20. Jam instruktor ne Durres prej 20 vitesh dhe mund te pysni per mu se te gjith me njohin mir. Tel: 0696042865 Gezim Sherif Peshku