Tirane, ofroj vend pune Ndihmes per sisteme aspirimi

TIRANA TEKNOLOGJI sh.p.k, perballe qendres Globe, kerkon te punesoje ndihmes per sisteme aspirimi. Preferohen djem, 18-35 vjeç. Kushte te domosdoshme: 1. Te kete punuar me pare dhe te kete njohuri te veglave baze te punes: perdorim trapani, guri fleksibel, etj. 2. Te kene patente. Ju lutem dergoni n...

Controlla con il venditore

  Tiranë, Tiranë, Shqiperi  

  Oferta pune  

  10/09/2019   

TIRANA TEKNOLOGJI sh.p.k, perballe qendres Globe, kerkon te punesoje ndihmes per sisteme aspirimi. Preferohen djem, 18-35 vjeç.

Kushte te domosdoshme:

1. Te kete punuar me pare dhe te kete njohuri te veglave baze te punes: perdorim trapani, guri fleksibel, etj.
2. Te kene patente.

Ju lutem dergoni nje CV tek: ina@ttalbania.com, ose paraqituni prane zyrave tona. Vetem personat qe plotesojne kushtet e mesiperme do te thirren per interviste.
Kushte dhe ambient shume i mire pune. Paga: me tarifat e tregut.
Faleminderit

Cel : 0692079503