Tirane, ofroj vend pune Inxhinier/e Mekanik, Mjedisi

Tirana Teknologji, sh.p.k. Aktiviteti: Shitje me shumice dhe pakice i materialeve per: Aspirim- Ventilim Kontrolli i tymrave Mrojtje nga zjarri Filtrim Ajri Lageshtim - Delageshtim ajri Nrohje - Frohje ajri Akustika e ajrit Projektim Supervizim Kerkesat: Te kete mbaruar shkollen e larte ne Inxhinier...

Controlla con il venditore

  Tiranë, Tiranë, Shqiperi  

  Oferta pune  

  10/09/2019   

Tirana Teknologji, sh.p.k.

Aktiviteti:

Shitje me shumice dhe pakice i materialeve per:

Aspirim- Ventilim
Kontrolli i tymrave
Mrojtje nga zjarri
Filtrim Ajri
Lageshtim - Delageshtim ajri
Nrohje - Frohje ajri
Akustika e ajrit
Projektim
Supervizim

Kerkesat:


Te kete mbaruar shkollen e larte ne Inxhinierei Mekanike ose Inxhinieri Mjedisi e preferueshme ne profilin Energjitike.
Njohuri te mira te programeve kompjuterike Autocad, Microsoft Office.
Njohuri te mira te gjuhes Angleze. Gjuha Italiane avantazh.
Leje drejtimi Automjeti (klasi B)
Preferohet te kete eksperience pune.Personat e interesuar te dergojne CV ne adresen e emailit: ina@ttalbania.com

Cel : 0692079503