SUNNY REAL ESTATE

Sunny Real Estate, zyra në rrugën Siri Kodra në Tiranë, kërkon të punësojë konsulent imobiliar. Nëse jeni energjik, ambicioz dhe në kërkim të një karriere afatgjatë e profesionale, keni aftësi të mira komunikuese, menaxhuese dhe bashkëpunuese atëhere dërgoni cv-në tuaj në adresën e e-mailit : sunnyr...

10.00 Lek

  Tiranë, Tiranë, Shqiperi  

  Oferta pune  

  10/06/2019   

Sunny Real Estate, zyra në rrugën Siri Kodra në Tiranë, kërkon të punësojë konsulent imobiliar. Nëse jeni energjik, ambicioz dhe në kërkim të një karriere afatgjatë e profesionale, keni aftësi të mira komunikuese, menaxhuese dhe bashkëpunuese atëhere dërgoni cv-në tuaj në adresën e e-mailit : sunnyrealestate2019@gmail.com