Pune ne Itali

Kerkoj 3-4 vajza nga mosha 18 deri ne 30 vjec per te punesuar si balerina dhe figurate salle ne nje nightclub ne Vercelli te Italise

90000.00 Lek

  Tiranë, Tiranë, Shqiperi  

  Oferta pune  

  15/07/2019   

Kerkoj 3-4 vajza nga mosha 18 deri ne 30 vjec per te punesuar si balerina dhe figurate salle ne nje nightclub ne Vercelli te Italise