Operatore Telefonike

Jeni ambicioze dhe keni aftesi te mira negociuese? Noblen Marketing po te kerkon ty!! Kerkohen agjente telefonike ne gjuhet: Gjermane, Spanjolle, Italiane. - Te flitet nje nga gjuhet ne menyre fluente. - Te keni eksperience minimalisht 3 mujore ne fushen e marketingut ose shitjeve. - Te jeni korrekt...

Controlla con il venditore

  Tiranë, Tiranë, Shqiperi  

  Oferta pune  

  17/12/2019   

Jeni ambicioze dhe keni aftesi te mira negociuese?

Noblen Marketing po te kerkon ty!!

Kerkohen agjente telefonike ne gjuhet: Gjermane, Spanjolle, Italiane.
- Te flitet nje nga gjuhet ne menyre fluente.
- Te keni eksperience minimalisht 3 mujore ne fushen e marketingut ose shitjeve.
- Te jeni korrekt, te motivuar dhe me aftesi te spikatura komunikimi.

Ju ofrohen:
- Mundesi pune ne orare full - time dhe part - time
- Paga dhe bonuse nga me te lartat ne treg.
- Fundjavat Pushim.
- Mundesi rritjeje ne detyre ne baze te performances tuaj.

Te interesurit te dergojne CV ne: hr.noblenmarketing@gmail.com
ose te telefonojne ne: 0688764444