Oferte Pune

Të interesuarat mund të na dërgojnë CV në adresën tonë të e-mailit: sunrealestate.al@gmail.com dhe suntravel.al@gmail.com ose në numrin +355676666765 në Whatsapp ose Viber. Gjithashtu jeni të mirëpritur në zyrën tonë me adresë: rruga “Kardinal Mikel Koliqi”, sheshi “Dugajët e Reja” (50 m larg Trumës...

Controlla con il venditore

  Shkodër, Shkodër, Shqiperi  

  Oferta pune  

  23/08/2019   

Të interesuarat mund të na dërgojnë CV në adresën tonë të e-mailit: sunrealestate.al@gmail.com dhe suntravel.al@gmail.com ose në numrin +355676666765 në Whatsapp ose Viber.
Gjithashtu jeni të mirëpritur në zyrën tonë me adresë: rruga “Kardinal Mikel Koliqi”, sheshi “Dugajët e Reja” (50 m larg Trumës së Dugajëve të Reja).