Interpreter

Albania Language Service eshte duke kerkuar perkthyes ne gjuhen Rusisht- Anglisht. Ne ofrojme trajnime te certifikuara nga Master Word USA, orare fleksible, rritje profesionale dhe financiare, karriere te gjate dhe te sigurte. Kontakte: Email: alslanguageservice@gmail.com Tel: 0697030999

Controlla con il venditore

  Tiranë, Tiranë, Shqiperi  

  Oferta pune  

  11/07/2019   

Albania Language Service eshte duke kerkuar perkthyes ne gjuhen Rusisht- Anglisht. Ne ofrojme trajnime te certifikuara nga Master Word USA, orare fleksible, rritje profesionale dhe financiare, karriere te gjate dhe te sigurte.
Kontakte:
Email: alslanguageservice@gmail.com
Tel: 0697030999