Agjente Aperture Italisht

Kerkohen Agjente Aperture te Gjuhes italiane! Ofrohen: Paga konkurruese ne treg Mjedis bashkepunues dhe miqesor Bonuse ditore/javore/mujore Trajnime te vazhdueshme Personat e interesuar duhet te jene te motivuar per tu rritur ne aspektin personal dhe profesional Mos humbisni kohe! Kjo eshte mundesia...

Controlla con il venditore

  Tiranë, Tiranë, Shqiperi  

  Oferta pune  

  14/05/2019   

Kerkohen Agjente Aperture te Gjuhes italiane!

Ofrohen:

Paga konkurruese ne treg
Mjedis bashkepunues dhe miqesor
Bonuse ditore/javore/mujore
Trajnime te vazhdueshme

Personat e interesuar duhet te jene te motivuar per tu rritur ne aspektin personal dhe profesional
Mos humbisni kohe! Kjo eshte mundesia juaj!

Na kontaktoni ne nr : 0689011005 ose ne adresen tone te emailit: pr.momus@gmail.com.