Kandidatë në kërkim pune

Njoftime

  kerkoj agjente shitiesh

  kerkoj agjente shitiesh

  E lire

  kriteret qe duhen plotesuar te kene arsim te mesem she deshire per te punuar perben perparsi patenta dhe makin...

  Tiranë, Tiranë

 • 1