Punë e shërbime

Njoftime

  Bashkohu me skuadren tone !

  Bashkohu me skuadren tone !

  Controlla con il venditore

  Prosperus Real Estate, me vendndodhje shumë strategjike, në adresën: Rruga “Skënder Luarasi” (kryqëzimi i Rrug...

  Tiranë, Tiranë

  Oferte Pune

  Oferte Pune

  Controlla con il venditore

  Të interesuarat mund të na dërgojnë CV në adresën tonë të e-mailit: sunrealestate.al@gmail.com dhe suntravel.a...

  Shkodër, Shkodër

  Noka Event - Tenda Tavolina Karrike Stola me Qera

  Noka Event - Tenda Tavolina Karrike Stola me Qera

  E lire

  u sherbejme me tavolina karrige stola tenda me qera per rastet tuaja familjare si dasma ditelindje fejesa mbre...

  Tiranë, Tiranë

  Prosperus Real Estate kerkon konsulent imobiliar

  Prosperus Real Estate kerkon konsulent imobiliar

  Controlla con il venditore

  Prosperus Real Estate, me vendndodhje shumë strategjike, në adresën: Rruga “Skënder Luarasi” (kryqëzimi i Rrug...

  Tiranë, Tiranë

  Oferte Pune: Agjent shitje

  Oferte Pune: Agjent shitje

  Controlla con il venditore

  Të interesuarat mund të na dërgojnë CV në adresën tonë të e-mailit: sunrealestate.al@gmail.com në numrin +3556...

  Shkodër, Shkodër

  Oferte Pune: Konsulente Imobiliare

  Oferte Pune: Konsulente Imobiliare

  Controlla con il venditore

  Sun Real Estate, agjenci imobiliare e specializuar në blerje, shitje dhe qira të pasurive të paluajtshme, ësht...

  Shkodër, Shkodër

  Prosperus Real Estate kerkon konsulent imobiliar

  Prosperus Real Estate kerkon konsulent imobiliar

  Controlla con il venditore

  Prosperus Real Estate, me vendndodhje shumë strategjike, në adresën: Rruga “Skënder Luarasi” (kryqëzimi i Rrug...

  Tiranë, Tiranë

  Prosperus Real Estate kerkon konsulent imobiliar

  Prosperus Real Estate kerkon konsulent imobiliar

  Controlla con il venditore

  Prosperus Real Estate, me vendndodhje shumë strategjike, në adresën: Rruga “Skënder Luarasi” (kryqëzimi i Rrug...

  Tiranë, Tiranë

  Prosperus Real Estate kerkon konsulent imobiliar

  Prosperus Real Estate kerkon konsulent imobiliar

  Controlla con il venditore

  Prosperus Real Estate, me vendndodhje shumë strategjike, në adresën: Rruga “Skënder Luarasi” (kryqëzimi i Rrug...

  Tiranë, Tiranë

  Prosperus Real Estate kerkon konsulent imobiliar

  Prosperus Real Estate kerkon konsulent imobiliar

  Controlla con il venditore

  Prosperus Real Estate, me vendndodhje shumë strategjike, në adresën: Rruga “Skënder Luarasi” (kryqëzimi i Rrug...

  Tiranë, Tiranë

  Oferte Pune: Konsulente Imobiliare

  Oferte Pune: Konsulente Imobiliare

  Controlla con il venditore

  Sun Real Estate, agjenci imobiliare e specializuar në blerje, shitje dhe qira të pasurive të paluajtshme, ësht...

  Shkodër, Shkodër

  Konsulente-Operator telefonike

  Konsulente-Operator telefonike

  400.00 Euro €

  Kerkohen KONSULENTE - OPERATORE TELEFONIKE te gjuhes ANGLEZE Ofrojme - Paga baze 400 euro neto (Closer) 40.000...

  Tiranë, Tiranë

  Prosperus Real Estate kerkon konsulent imobiliar

  Prosperus Real Estate kerkon konsulent imobiliar

  Controlla con il venditore

  Prosperus Real Estate, me vendndodhje shumë strategjike, në adresën: Rruga “Skënder Luarasi” (kryqëzimi i Rrug...

  Tiranë, Tiranë

  Perkthyes

  Perkthyes

  Controlla con il venditore

  ALS Albanian Language Service shoqeri e specializuar ne sherbime perkthimi kerkon perkthyes ne gjuhet: 1-Angli...

  Tiranë, Tiranë

  Prosperus Real Estate kerkon konsulent imobiliar

  Prosperus Real Estate kerkon konsulent imobiliar

  Controlla con il venditore

  Prosperus Real Estate, me vendndodhje shumë strategjike, në adresën: Rruga “Skënder Luarasi” (kryqëzimi i Rrug...

  Tiranë, Tiranë

  Shiten Leje drejtimi pa kurs

  Shiten Leje drejtimi pa kurs

  700.00 Euro €

  Shes Patenta B, C, D te rregullta pa kurs pa provim. Vetem ne dor me €. Dergoni vetem SMS dhe Telefonata serio...

  Durrës, Durrës

  Prosperus Real Estate kerkon konsulent imobiliar

  Prosperus Real Estate kerkon konsulent imobiliar

  Controlla con il venditore

  Prosperus Real Estate, me vendndodhje shumë strategjike, në adresën: Rruga “Skënder Luarasi” (kryqëzimi i Rrug...

  Tiranë, Tiranë

  Prosperus Real Estate kerkon konsulent imobiliar

  Prosperus Real Estate kerkon konsulent imobiliar

  Controlla con il venditore

  Prosperus Real Estate, me vendndodhje shumë strategjike, në adresën: Rruga “Skënder Luarasi” (kryqëzimi i Rrug...

  Tiranë, Tiranë

  Prosperus Real Estate kerkon konsulent imobiliar

  Prosperus Real Estate kerkon konsulent imobiliar

  Controlla con il venditore

  Prosperus Real Estate, me vendndodhje shumë strategjike, në adresën: Rruga “Skënder Luarasi” (kryqëzimi i Rrug...

  Tiranë, Tiranë

  Prosperus Real Estate kerkon konsulent imobiliar

  Prosperus Real Estate kerkon konsulent imobiliar

  Controlla con il venditore

  Prosperus Real Estate, me vendndodhje shumë strategjike, në adresën: Rruga “Skënder Luarasi” (kryqëzimi i Rrug...

  Tiranë, Tiranë

  A je duke kërkuar një mundësi punësimi?

  A je duke kërkuar një mundësi punësimi?

  Controlla con il venditore

  A je duke kërkuar një mundësi zhvillimi dhe lirie financiare? Je i komunikueshëm dhe mendon se marrëdhëniet me...

  Tiranë, Tiranë

  Bed Station Bar kërkon të punësojë kamariere

  Bed Station Bar kërkon të punësojë kamariere

  Controlla con il venditore

  Për çdo pyetje na kontaktoni në këtë numër telefoni: +355695292667 ose paraqituni pranë barit tonë me adresë: ...

  Shkodër, Shkodër

  Prosperus Real Estate kerkon konsulent imobiliar

  Prosperus Real Estate kerkon konsulent imobiliar

  Controlla con il venditore

  Prosperus Real Estate, me vendndodhje shumë strategjike, në adresën: Rruga “Skënder Luarasi” (kryqëzimi i Rrug...

  Tiranë, Tiranë

  Prosperus Real Estate kerkon konsulent imobiliar

  Prosperus Real Estate kerkon konsulent imobiliar

  Controlla con il venditore

  Prosperus Real Estate, me vendndodhje shumë strategjike, në adresën: Rruga “Skënder Luarasi” (kryqëzimi i Rrug...

  Tiranë, Tiranë

  Prosperus Real Estate kerkon konsulent imobiliar

  Prosperus Real Estate kerkon konsulent imobiliar

  Controlla con il venditore

  Prosperus Real Estate, me vendndodhje shumë strategjike, në adresën: Rruga “Skënder Luarasi” (kryqëzimi i Rrug...

  Tiranë, Tiranë