Dyqan për shitje në Sarreq

Sun Real Estate ofron për shitje një dyqan të ndodhur tek ish-shtëpia e Pionerit, Sarreq. Dyqani ka sipërfaqe 35 m² dhe ndodhet buzë rruge kryesore. Dyqani është i shtruar dhe ka vetratë xhami, duke e bërë lehtësisht të dallueshëm nga rruga kryesore. Ndodhet në një zonë me akses të lartë te klientëv...

52500.00 Euro €

  Shkodër, Shkodër, Shqiperi  

  Zyra e biznese  

  12/06/2019   

Sun Real Estate ofron për shitje një dyqan të ndodhur tek ish-shtëpia e Pionerit, Sarreq.

Dyqani ka sipërfaqe 35 m² dhe ndodhet buzë rruge kryesore.

Dyqani është i shtruar dhe ka vetratë xhami, duke e bërë lehtësisht të dallueshëm nga rruga kryesore.

Ndodhet në një zonë me akses të lartë te klientëve.

Publiko si: agjensi

Tipi i njoftimit: Ofroj

Tipi i kontrates: Shitje