Ambient Biznesi për shitje në Xhabiej

Sun Real Estate ofron për shitje një ambient biznesi të ndodhur në Xhabiej. Ambienti ka një sipërfaqe 44 m² dhe ndodhet buzë rruge, pozicion që e bën ate mjaft favorizues për shfrytëzim biznesi te shumëllojshëm. Ka vetratë xhami e cila mundëson shikueshmëri të qartë të biznesit. Ambienti ka një banj...

70000.00 Euro €

  Shkodër, Shkodër, Shqiperi  

  Zyra e biznese  

  10/06/2019   

Sun Real Estate ofron për shitje një ambient biznesi të ndodhur në Xhabiej.

Ambienti ka një sipërfaqe 44 m² dhe ndodhet buzë rruge, pozicion që e bën ate mjaft favorizues për shfrytëzim biznesi te shumëllojshëm.

Ka vetratë xhami e cila mundëson shikueshmëri të qartë të biznesit.

Ambienti ka një banjo.

Publiko si: agjensi

Tipi i njoftimit: Ofroj

Tipi i kontrates: Shitje