Ambient biznesi me qira tek Prek Cali

Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi (market) të ndodhur tek Prek Cali. Ambienti ka sipërfaqe 220 m² dhe është e pozicionuar buzë rruge kryesore, pozicion ky që i mundëson lëvizshmëri të lartë dhe afërsinë me shumë shërbime të tjera. Biznesi ka mbi 20 vite punë, është mjaft i suksesshëm...

60000.00 Lek

  Shkodër, Shkodër, Shqiperi  

  Zyra e biznese  

  10/06/2019   

Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi (market) të ndodhur tek Prek Cali.

Ambienti ka sipërfaqe 220 m² dhe është e pozicionuar buzë rruge kryesore, pozicion ky që i mundëson lëvizshmëri të lartë dhe afërsinë me shumë shërbime të tjera.

Biznesi ka mbi 20 vite punë, është mjaft i suksesshëm por lëshohet me qira për arsye emigrimi.

Cilësitë e ambientit: – ka sistem alarmi

– sistem kamerash

– ajër i kondicionuar

– ka dhomë frigoriferike

– ka të gjitha paisjet e duhura për biznes.

Ambienti ofrohet me qira me të gjitha paisjet dhe gjithashtu ofron mundësinë e 5 vendeve për parkim.

Publiko si: agjensi

Tipi i njoftimit: Ofroj

Tipi i kontrates: Qera