Ambient biznesi me qira te Drejtoria e Policisë

Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi me adresë: rruga “Lëvizja e Postrribës”, te Drejtoria e Transportit Rrugor, Shkodër. Ka një sipërfaqe totale prej 230 m² e ndarë respektivisht në: 175 m² kati 0 dhe 55 m² kati 1. ✔Cilësitë e ambientit: – Dyqani ka dy dalje kryesore, një para dhe një ...

60000.00 Lek

  Shkodër, Shkodër, Shqiperi  

  Zyra e biznese  

  08/07/2019   

Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi me adresë: rruga “Lëvizja e Postrribës”, te Drejtoria e Transportit Rrugor, Shkodër.

Ka një sipërfaqe totale prej 230 m² e ndarë respektivisht në: 175 m² kati 0 dhe 55 m² kati 1.

✔Cilësitë e ambientit:

– Dyqani ka dy dalje kryesore, një para dhe një tjetër me tarabë për futjen e objekteve të mëdha në godinë ose ngarkim-shkarkim të kamionave.

– Gëzon fasadë xhami për një reklamim sa më të mirë dhe efikas.

– Është i shtruar i gjithi në pllakë.

– Ka një lartësi prej 4.8 metrash.

– Ka roje 24 orë.

Publiko si: agjensi

Tipi i njoftimit: Ofroj

Tipi i kontrates: Qera