Ambient biznesi me qira pranë Sahatit

Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi të ndodhur në rrugën “Qemal Draçini”. Ambienti ka sipërfaqe prej 300 m² dhe ndodhet në katin e dytë. Ambjenti është me të gjitha kushtet dhe është i ndërtuar kohët e fundit dhe mund të përdoret për çdo lloj aktiviteti. Përbët nga: – zyra – banjo – ba...

2000.00 Euro €

  Shkodër, Shkodër, Shqiperi  

  Zyra e biznese  

  12/06/2019   

Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi të ndodhur në rrugën “Qemal Draçini”.

Ambienti ka sipërfaqe prej 300 m² dhe ndodhet në katin e dytë.

Ambjenti është me të gjitha kushtet dhe është i ndërtuar kohët e fundit dhe mund të përdoret për çdo lloj aktiviteti.

Përbët nga: – zyra

– banjo

– banak për bar.

Ambienti është i shtruar i gjithi me pllaka, ka dritare duralumini dhe një vetratë të madhe xhami që ofron mundësi reklamimi sa më të mirë për klientët.

Gjithashtu zona ku ndodhet eshte shume e favorshme, pasi ka levizje te larte.

Publiko si: agjensi

Tipi i njoftimit: Ofroj

Tipi i kontrates: Qera