Zyra e biznese

Njoftime

  Dyqan për shitje në G’juhadol

  Dyqan për shitje në G’juhadol

  90000.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron për shitje një dyqan të ndodhur në G’juhadol. Dyqani ka një sipërfaqe prej 46 m². ✔Cilës...

  Shkodër, Shkodër

  Biznes me qira në Shirokë.

  Biznes me qira në Shirokë.

  820.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron me qira një biznes (restorant) të ndodhur në një ndër zonat më të kërkuara dhe më të buk...

  Shkodër, Shkodër

  Biznes për shitje në Shirokë.

  Biznes për shitje në Shirokë.

  33000.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron për shitje një biznes (restorant) të ndodhur në një ndër zonat më të kërkuara dhe më të ...

  Shkodër, Shkodër

  Ambient biznesi me qira tek shkolla

  Ambient biznesi me qira tek shkolla "Jordan Misja"

  22000.00 Lek

  Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi të ndodhur në rrugën "Kardinal Mikel Koliqi". Ambienti ka si...

  Shkodër, Shkodër

  Objekt 2-katësh me qira

  Objekt 2-katësh me qira

  Controlla con il venditore

  Sun Real Estate ofron me qira një objekt 2-katësh me sipërfaqe 440 m² për secilin kat. Objekti ndodhet në rrug...

  Shkodër, Shkodër

  Ambient biznesi me qira pranë kinema Millennium

  Ambient biznesi me qira pranë kinema Millennium

  40000.00 Lek

  Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi të ndodhur në Bulevardin Skënderbeu, pranë Kinema Millennium...

  Shkodër, Shkodër

  Ambient biznesi me qira në Velipojë

  Ambient biznesi me qira në Velipojë

  3000.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi të ndodhur në Velipojë. Ambienti ndodhet ne vijën e parë tek...

  Shkodër, Shkodër

  Ambient biznesi për shitje tek Rreth-rrotullimi në Dobraç

  Ambient biznesi për shitje tek Rreth-rrotullimi në Dobraç

  185000.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron per shitje nje dyqan/ambient biznesi me adrese tek Rreth-rrotullimi ne Dobrac, rruga Hys...

  Shkodër, Shkodër

  Dyqan për shitje në Sarreq

  Dyqan për shitje në Sarreq

  52500.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron për shitje një dyqan të ndodhur tek ish-shtëpia e Pionerit, Sarreq. Dyqani ka sipërfaqe ...

  Shkodër, Shkodër

  Ambient biznesi me qira pranë Sahatit

  Ambient biznesi me qira pranë Sahatit

  2000.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi të ndodhur në rrugën “Qemal Draçini”. Ambienti ka sipërfaqe ...

  Shkodër, Shkodër

  Ambient biznesi për shitje në Sarreq

  Ambient biznesi për shitje në Sarreq

  185000.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron për shitje një ambient biznesi të ndodhur në rrugën “Marin Biçikemi”, Sarreq. Ambienti k...

  Shkodër, Shkodër

  Ambient Biznesi për shitje në Xhabiej

  Ambient Biznesi për shitje në Xhabiej

  70000.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron për shitje një ambient biznesi të ndodhur në Xhabiej. Ambienti ka një sipërfaqe 44 m² dh...

  Shkodër, Shkodër

  Ambient biznesi me qira tek Prek Cali

  Ambient biznesi me qira tek Prek Cali

  60000.00 Lek

  Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi (market) të ndodhur tek Prek Cali. Ambienti ka sipërfaqe 220...

  Shkodër, Shkodër

  Dyqan për qira në Zdrale

  Dyqan për qira në Zdrale

  20000.00 Lek

  Sun Real Estate ofron me qira një dyqan të ndodhur në rrugën e Tisazhit, Zdrale. Dyqani ka sipërfaqe 40 m² dhe...

  Shkodër, Shkodër

  Ambient Biznesi me qira pranë Kinema “Millennium”

  Ambient Biznesi me qira pranë Kinema “Millennium”

  30000.00 Lek

  Sun Real Estate ofron me qira ambient biznesi të ndodhur pranë Kinema “Millennium”. Ambient ka sipërfaqe 50 m²...

  Shkodër, Shkodër

  Ambient biznesi me qira tek Truma

  Ambient biznesi me qira tek Truma

  110000.00 Lek

  Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi të ndodhur pranë Trumës, rruga “Jeronim de Rada”. Ambienti k...

  Shkodër, Shkodër

  Dyqan me qira pranë ADISA

  Dyqan me qira pranë ADISA

  20000.00 Lek

  Sun Real Estate ofron me qira një dyqan të ndodhur në rrugën “Edith Durham”, pranë ADISA. Dyqani ka sipërfaqe ...

  Shkodër, Shkodër

  Okazion , Shes magazine 7 minuta nga sheshi Skenderbej

  Okazion , Shes magazine 7 minuta nga sheshi Skenderbej

  250000.00 Euro €

  Shes magazine 430 m2 , me ambjente zurash ne katin e pare,me nje oborr 600 m2 e rrethuar me mure te larte .Mag...

  Tiranë, Tiranë

  Dyqan për shitje në Zdrale

  Dyqan për shitje në Zdrale

  61100.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron për shitje një dyqan në kryqëzimin e Zdrales, me sipërfaqe prej 61.1 m². Dyqani ndodhet ...

  Shkodër, Shkodër

  Dyqan me qira në Zdrale

  Dyqan me qira në Zdrale

  20000.00 Lek

  Sun Real Estate ofron me qira një dyqan të ndodhur në rrugën e Tisazhit, Zdrale. Dyqani ka sipërfaqe 40 m² dhe...

  Shkodër, Shkodër

  Office Sharing , Freelance

  Office Sharing , Freelance

  150.00 Euro €

  Office Sharing , Freelance Ofrojmë hapsira për co-working e office sharing në një prej ndërtesave më interesan...

  Tiranë, Tiranë

  Dyqan në shitje te Ura Dervishbeg

  Dyqan në shitje te Ura Dervishbeg

  42000.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron per shitje nje dyqan me adrese te rruga Daut Borici, Ura Dervishbeg (perballe supermarke...

  Shkodër, Shkodër

  Ambient biznesi me qira në Dobraç

  Ambient biznesi me qira në Dobraç

  50000.00 Lek

  Sun Real Estate ofron per qira nje dyqan/ambient biznesi me adrese tek Rreth-rrotullimi ne Dobrac, rruga Hysen...

  Shkodër, Shkodër

  Godinë me qira në Rus

  Godinë me qira në Rus

  1500.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron me qira një godinë dy katëshe të ndodhur në rrugën “Hysen Lacej”. Godina ka sipërfaqe 11...

  Shkodër, Shkodër

  Dyqan me qira tek “Instituti”

  Dyqan me qira tek “Instituti”

  900.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron dyqan tek instituti. Ambienti ndodhet në katin I buzë rrugës kryesore dhe ka një sipërfa...

  Shkodër, Shkodër