Toka e ferma

Njoftime

  Toka për shitje në Ulqin

  Toka për shitje në Ulqin

  Controlla con il venditore

  Sun Real Estate ofron për shitje dy toka të ndodhura në Bregna Reç, Ulqin. Sipërfaqja e pronave është përkatës...

  Shkodër, Shkodër

  Tokë në shitje në Bushat

  Tokë në shitje në Bushat

  300000.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron për shitje një tokë në Bushat me sipërfaqe 10 dynym. ✔Cilësitë e tokës: – Toka ndodhet b...

  Shkodër, Shkodër

  Tokë në shitje në Dobraç

  Tokë në shitje në Dobraç

  9000000.00 Lek

  Sun Real Estate ofron për shitje një tokë me vendndodhje në Dobraç, afër klinikës dentare “Sufaj”. Toka ka një...

  Shkodër, Shkodër

  Tokë në shitje në Dobraç

  Tokë në shitje në Dobraç

  8000000.00 Lek

  Sun Real Estate ofron për shitje një tokë në Dobraç, pranë kompleksit “Zmijani”. Toka ka një sipërfaqe prej 8 ...

  Shkodër, Shkodër

  Tokë në shitje në Dobraç

  Tokë në shitje në Dobraç

  2700000.00 Lek

  Sun Real Estate ofron për shitje një tokë me një sipërfaqe prej 3300 m², tek Pompa në Dobraç, në periferi të q...

  Shkodër, Shkodër

  Tokë për shitje pas Zmijanëve

  Tokë për shitje pas Zmijanëve

  2700000.00 Lek

  Sun Real Estate ofron për shitje një tokë me një sipërfaqe prej 1800 m², pas Zmijanëve, në periferi të qytetit...

  Shkodër, Shkodër

  Tokë për shitje në Ndocej

  Tokë për shitje në Ndocej

  40000000.00 Lek

  Sun Real Estate ofron per shitje nje toke me siperfaqe totale prej 2720 m² me adrese: L. Ahmet Haxhia, Rr. Bas...

  Shkodër, Shkodër

  Tokë në shitje në Kiras

  Tokë në shitje në Kiras

  6000000.00 Lek

  Sun Real Estate ofron për shitje një tokë me sipërfaqe 1120 m² në rrugën “1 Qershori”, Kiras. Toka gëzon dokum...

  Shkodër, Shkodër

  Tokë në shitje në Omaraj,Vrakë

  Tokë në shitje në Omaraj,Vrakë

  110000.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron per shitje nje toke me vendodhje ne Omaraj, Vrake. Toka ka nje siperfaqe prej 7 dynym (7...

  Shkodër, Shkodër

  Truall prej 14000 m2 ne Fier

  Truall prej 14000 m2 ne Fier

  1700.00 Euro €

  100 metra siper ktheses patos, 14000 m2, buze rruge, e shtruar me cakull dhe e rrethuar totalisht me mur ndare...

  Fier, Fier

  Truall ne shitje ne Velipoje

  Truall ne shitje ne Velipoje

  80000.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron për shitje një truall (tokë) me sipërfaqe totale 4 dynym (4.000 m²) me adresë në Velipoj...

  Shkodër, Shkodër

  Tokë për shitje në Kune të Lezhës

  Tokë për shitje në Kune të Lezhës

  700000.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron për shitje një tokë në Shëngjin, Kune të Lezhës. Toka ka një sipërfaqe prej 10’000 m² dh...

  Shkodër, Shkodër

  Truall në shitje në Tepe

  Truall në shitje në Tepe

  15000000.00 Lek

  Sun Real Estate ofron për shitje një tokë me një sipërfaqe prej 1000 m² të ndodhur në Tepe dhe me dalje në rru...

  Shkodër, Shkodër

  Tokë për shitje në Vrakë

  Tokë për shitje në Vrakë

  31500.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron për shitje një tokë në zonën e Vrakës me sipërfaqe 6300 m². Toka ndodhet në rrugën e Liq...

  Shkodër, Shkodër

  Tokë për shitje në Dobraç

  Tokë për shitje në Dobraç

  65000.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron për shitje një tokë me sipërfaqe 5 dynym të ndodhur në Dobraç, buzë Bypass-it. Toka zotë...

  Shkodër, Shkodër

  Tokë për shitje në Golem

  Tokë për shitje në Golem

  5500000.00 Lek

  Sun Real Estate ofron për shitje tokë të ndodhur afër Urës së Trenit, në Golem. Toka ka një sipërfaqe prej 2 d...

  Shkodër, Shkodër

  Truall në shitje te Gurazezët

  Truall në shitje te Gurazezët

  55000.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron për shitje një truall me sipërfaqe 130 m² të ndodhur në një ndër lagjet më të vjetra të ...

  Shkodër, Shkodër

  Truall në shitje në rrugën “Pogej”

  Truall në shitje në rrugën “Pogej”

  65000.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron për shitje një truall + ndërtesë me sipërfaqe 243 m² me vendndodhje: rruga “Pogej”. ✔Kar...

  Shkodër, Shkodër

  Tokë në shitje, në lagjen “Vojo Kushi”

  Tokë në shitje, në lagjen “Vojo Kushi”

  140000.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron për shitje një truall me sipërfaqe 455 m², me vendndodhje në lagjen “Vojo Kushi”. Në një...

  Shkodër, Shkodër

  Tokë në shitje në Dobraç

  Tokë në shitje në Dobraç

  Controlla con il venditore

  Sun Real Estate ofron për shitje një tokë me vendndodhje afër rrugës “Hidrovori” në Dobraç. Toka gëzon një sip...

  Shkodër, Shkodër

  Tokë për shitje në Ndocej

  Tokë për shitje në Ndocej

  4000000.00 Lek

  Sun Real Estate ofron për shitje një tokë me adresë në Ndocej, 100 metra larg unazës perëndimore të Shkodrës. ...

  Shkodër, Shkodër

  Toke ne shitje

  Toke ne shitje

  165000.00 Euro €

  Shitet tokë pranë zonës së liqenit të thatë. Një sipërfaqe prej 550 metrash katrorë e përshtatshme për vila os...

  Tiranë, Tiranë

  Tokë në shitje në Kuç

  Tokë në shitje në Kuç

  25000.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron për shitje një tokë me sipërfaqe 3 dynym dhe me adresë te rruga Hekurudhore, te Ura e Ku...

  Shkodër, Shkodër

  Tokë për shitje në Koplik.

  Tokë për shitje në Koplik.

  4500000.00 Lek

  Sun Real Estate ofron për shitje një tokë të ndodhur në Koplik. . Toka ka një sipërfaqe prej 3700 m² dhe 500 m...

  Shkodër, Shkodër

  Tokë për shitje pranë Kullave Italiane

  Tokë për shitje pranë Kullave Italiane

  72600.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron për shitje një tokë të ndodhur në rrugën “Sheuqet Muka”, pranë Kullave Italiane. Cilësit...

  Shkodër, Shkodër