Truall për shitje në Perash

Sun Real Estate ofron për shitje një truall të ndodhur në Perash, tek Isa Boletini. Ka një sipërfaqe prej 177.7 m², në të cilën ndodhet një shtëpi private dy-katëshe me sipërfaqe 60.5 m². Shtëpia është e mobiluar dhe ka një dhomë gjumi dhe një sallon.

6900000.00 Lek

  Shkodër, Shkodër, Shqiperi  

  Shtëpi e vila  

  28/08/2019   

Sun Real Estate ofron për shitje një truall të ndodhur në Perash, tek Isa Boletini.

Ka një sipërfaqe prej 177.7 m², në të cilën ndodhet një shtëpi private dy-katëshe me sipërfaqe 60.5 m².

Shtëpia është e mobiluar dhe ka një dhomë gjumi dhe një sallon.

Publiko si: agjensi

Tipi i njoftimit: Ofroj

Tipi i kontrates: Shitje