Shtëpi private në shitje në rrugën “Kokej”

Sun Real Estate ofron në shitje një shtëpi private me sipërfaqe 74 m², ku 62 m² është ndërtim shtëpia ndërsa 12 m² është oborr, e cila ndodhet në rrugën “Kokej”. Shtëpia ofron: – një sallon + kuzhinë, – një dhomë gjumi, – një banjo. Cilësitë e shtëpisë: – është e shtruar me pllakë – ka dritare dural...

4500000.00 Lek

  Shkodër, Shkodër, Shqiperi  

  Shtëpi e vila  

  23/07/2019   

Sun Real Estate ofron në shitje një shtëpi private me sipërfaqe 74 m², ku 62 m² është ndërtim shtëpia ndërsa 12 m² është oborr, e cila ndodhet në rrugën “Kokej”.

Shtëpia ofron: – një sallon + kuzhinë,

– një dhomë gjumi,

– një banjo.

Cilësitë e shtëpisë: – është e shtruar me pllakë

– ka dritare duralumini të pajisura me grila

– kondicioner në sallon

– është restaururar kohët e fundit

Pozicionohet në një zonë të qetë dhe të përshtatshme për banim.

Shtëpia është e pajisur me të gjithë dokumentacionin e duhur të pronësisë.

Publiko si: agjensi

Tipi i njoftimit: Ofroj

Tipi i kontrates: Shitje