Shtëpi private 3+1 në shitje te Mëhalla e Çakajve

Sun Real Estate ofron për shitje një shtëpi private një-katëshe 3+1. Shtëpia ka një sipërfaqe prej 99 m² dhe ndodhet te Mëhalla e Çakajve. Prona përfshin tri dhoma gjumi, një sallon dhe një banjo. Është e mobiluar dhe ofron edhe 200 m² oborr.

5200000.00 Lek

  Shkodër, Shkodër, Shqiperi  

  Shtëpi e vila  

  27/06/2019   

Sun Real Estate ofron për shitje një shtëpi private një-katëshe 3+1.

Shtëpia ka një sipërfaqe prej 99 m² dhe ndodhet te Mëhalla e Çakajve.

Prona përfshin tri dhoma gjumi, një sallon dhe një banjo.

Është e mobiluar dhe ofron edhe 200 m² oborr.

Publiko si: privat

Tipi i njoftimit: Ofroj

Tipi i kontrates: Shitje