Shtëpi private 2+1 me qira

Sun Real Estate ofron me qira një shtëpi private 2+1 një-katëshe me sipërfaqe 90 m² dhe me adresë: rruga “Andrea Skanjeti”, te rotondoja te varret katolike. ✅Shtëpia përbëhet nga: - 2 dhoma gjumi - 1 sallon - 1 banjo të kompletuar - korridor ✔Cilësitë e pronës: - Shtëpia ofron një oborr me sipërfaqe...

20000.00 Lek

  Shkodër, Shkodër, Shqiperi  

  Shtëpi e vila  

  16/01/2018   

Sun Real Estate ofron me qira një shtëpi private 2+1 një-katëshe me sipërfaqe 90 m² dhe me adresë: rruga “Andrea Skanjeti”, te rotondoja te varret katolike.

✅Shtëpia përbëhet nga:
- 2 dhoma gjumi
- 1 sallon
- 1 banjo të kompletuar
- korridor

✔Cilësitë e pronës:
- Shtëpia ofron një oborr me sipërfaqe prej 300 m².
- Është e shtruar me pllaka.
- Shitet pjesërisht e mobiluar, duke përfshirë kuzhinën krejtësisht të re si dhe mobiljet kryesore si: frigorifer, sobë.

Publiko si: privat

Tipi i njoftimit: Ofroj

Tipi i kontrates: Qera