Shtëpi private 2-katëshe në shitje

Sun Real Estate ofron për shitje një shtëpi private 2-katëshe, me një sipërfaqe totale prej 205 m² dhe vendndodhje në rrugën “Ludovik Saraçi”, pas Qendrës së Këshillimit dhe Shërbimit “Malteser”. ✅Kati I shërben për njësi tregtare (mund të shfrytëzohet edhe për banim). Kati II është i banueshëm dhe ...

65000.00 Lek

  Shkodër, Shkodër, Shqiperi  

  Shtëpi e vila  

  29/07/2019   

Sun Real Estate ofron për shitje një shtëpi private 2-katëshe, me një sipërfaqe totale prej 205 m² dhe vendndodhje në rrugën “Ludovik Saraçi”, pas Qendrës së Këshillimit dhe Shërbimit “Malteser”.

✅Kati I shërben për njësi tregtare (mund të shfrytëzohet edhe për banim).

Kati II është i banueshëm dhe përbëhet nga:

-tre dhoma gjumi

-dhomë ndenjeje + kuzhinë

-ballkon

-koridor

✔Cilësitë e shtëpisë:

– Shtëpia është në gjendje të vjetër.

– Zotëron dokumentacion të rregullt.

– Ka oborr.

Publiko si: agjensi

Tipi i njoftimit: Ofroj

Tipi i kontrates: Shitje