Shtëpi private 1+1 me qira

Sun Real Estate ofron me qira një shtëpi private 1+1 me sipërfaqe 60 m² dhe me adresë: lagjja "3 heronjtë" rruga "Marie Kraja". ✅Shtëpia përbëhet nga: - Salloni - Dhoma e gjumit - Korridori - Një banjo e kompletuar ✔Cilësitë: - Është e pajisur me të gjitha mobiljet e nevojshme. - Është e shtruar e g...

150.00 Euro €

  Shkodër, Shkodër, Shqiperi  

  Shtëpi e vila  

  20/01/2018   

Sun Real Estate ofron me qira një shtëpi private 1+1 me sipërfaqe 60 m² dhe me adresë: lagjja "3 heronjtë" rruga "Marie Kraja".

✅Shtëpia përbëhet nga:
- Salloni
- Dhoma e gjumit
- Korridori
- Një banjo e kompletuar

✔Cilësitë:
- Është e pajisur me të gjitha mobiljet e nevojshme.
- Është e shtruar e gjitha me pllakë.
- Jepet me qira në gjendje shumë të mirë.

Publiko si: agjensi

Tipi i njoftimit: Ofroj

Tipi i kontrates: Qera