Objekt për shitje në Velipojë.

Sun Real Estate ofron për shitje një objekt të ndodhur në rrugën nr. 1, Velipojë. Prona ka një sipërfaqe totale prej 1050 m², ku 160 m² janë ndërtim dhe 890 m² oborr Godina është një-katëshe dhe ofron 3 hyrje. Cilësitë e hyrjeve: - janë shtruara me pllakë - dritare duralumini - dyer duralumini - kan...

160000.00 Euro €

  Shkodër, Shkodër, Shqiperi  

  Shtëpi e vila  

  26/07/2019   

Sun Real Estate ofron për shitje një objekt të ndodhur në rrugën nr. 1, Velipojë.
Prona ka një sipërfaqe totale prej 1050 m², ku 160 m² janë ndërtim dhe 890 m² oborr
Godina është një-katëshe dhe ofron 3 hyrje.

Cilësitë e hyrjeve: - janë shtruara me pllakë
- dritare duralumini
- dyer duralumini
- kane banjo të pajisur me hidrosanitaret e duhura
- janë të pajisura me kondicionerë.

Godina ndodhet në një zonë mjaft të qetë, larg smogut të qytetit.
Oborri është i bollshëm dhe i rrethuar, gjithashtu ofron vend parkimi.

*Objekti eshte e pajisur me dokumentacion të rregullt*

Publiko si: agjensi

Tipi i njoftimit: Ofroj

Tipi i kontrates: Shitje