Jepet me qera ambient komercial tek 'Rruga e Kosovareve'

Jepet me qera ambient komercial me siperfaqe 52m2 tek 'Rruga e Kosovareve'. Ambienti ndodhet ne katin 0, buze rruge ne nje nga zonat me te kerkuara te Tiranes. Ka funksionuar me pare si farmaci, dhe jepet i pershtatur si i tille. Per me shume informacion mund te na kontaktoni ne numrin +355694020500...

550.00 Euro €

  Tiranë, Tiranë, Shqiperi  

  Apartamente  

  08/11/2019   

Jepet me qera ambient komercial me siperfaqe 52m2 tek 'Rruga e Kosovareve'. Ambienti ndodhet ne katin 0, buze rruge ne nje nga zonat me te kerkuara te Tiranes. Ka funksionuar me pare si farmaci, dhe jepet i pershtatur si i tille. Per me shume informacion mund te na kontaktoni ne numrin +355694020500.

Publiko si: agjensi

Tipi i njoftimit: Ofroj

Tipi i kontrates: Qera