Apartament me qera per plazhista

Jepet apartament 1 + 1 me qera per plazhista. Apartamenti eshte i kompletuar dhe ndodhet ne zonen prane Shkolles se Marines, Vlore. Per me teper informacion ose prenotim shkruani ne inbox ose telefononi ne nr e cel: 0699292627. Pushime te mbara!

3.00 Lek

  Vlorë, Vlorë, Shqiperi  

  Apartamente  

  29/06/2019   

Jepet apartament 1 + 1 me qera per plazhista. Apartamenti eshte i kompletuar dhe ndodhet ne zonen prane Shkolles se Marines, Vlore. Per me teper informacion ose prenotim shkruani ne inbox ose telefononi ne nr e cel: 0699292627. Pushime te mbara!

Publiko si: privat

Tipi i njoftimit: Kërkoj

Tipi i kontrates: Shitje