Apartament 1+1 në shitje tek ish-Parku i autobusave

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 1+1 në katin e IV me sipërfaqe 57.5 m² dhe me adresë: tek ish-Parku i autobusave, Shkodër. Apartamenti është i rikonstruktuar dhe shitet i pamobiluar, përveç banakut dhe banjos.

23000.00 Euro €

  Shkodër, Shkodër, Shqiperi  

  Apartamente  

  28/05/2019   

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 1+1 në katin e IV me sipërfaqe 57.5 m² dhe me adresë: tek ish-Parku i autobusave, Shkodër.

Apartamenti është i rikonstruktuar dhe shitet i pamobiluar, përveç banakut dhe banjos.

Publiko si: agjensi

Tipi i njoftimit: Ofroj

Tipi i kontrates: Shitje