Apartamente

Njoftime

  Shitet 1+1

  Shitet 1+1

  45.00 Euro €

  Shitet 1+1 apartament tek rruga Teodor Keko Sip. 58m2 pamja nga rruga kryesore. Cmimi 45000€ Cel 0694438899

  Tiranë, Tiranë

  Shitet 1+1

  Shitet 1+1

  45.00 Euro €

  Okazion! Shitet apartament 1+1 te rruga Teodor Keko, pamje nga rruga kryesore. Sip 58m2 cmimi 45000€

  Tiranë, Tiranë

  Apartament 2+1 me qira tek Drejtoria e Policisë

  Apartament 2+1 me qira tek Drejtoria e Policisë

  20000.00 Lek

  Sun Real Estate ofron për qira një apartament 2+1 të ndodhur në rrugën “Lëvizja e Postrribës”, tek rotondoja e...

  Shkodër, Shkodër

  Apartament 2+1 në shitje te Teatri “Migjeni”

  Apartament 2+1 në shitje te Teatri “Migjeni”

  51200.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 në shitje me sipërfaqe 80 m² te teatri “Migjeni”. Apartame...

  Shkodër, Shkodër

  Apartament 2+1

  Apartament 2+1

  Controlla con il venditore

  Apatament 2 + 1+ Verande 172.33 m2,ne rrugen Hasan Vogli,Selite .Rezervoni ne themel duket perfituar nga cmime...

  Tiranë, Tiranë

  Apartament 1+1 në shitje, tek teatri “Migjeni”

  Apartament 1+1 në shitje, tek teatri “Migjeni”

  46200.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron në shitje një apartament 1+1 me sipërfaqe 77 m², tek Teatri “Migjeni”. Apartamenti ndodh...

  Shkodër, Shkodër

  Apartament 1+1,800 eu/m2

  Apartament 1+1,800 eu/m2

  Controlla con il venditore

  Euro-3D ka nisur punimet ne zonen e Selites. Godine banimi dhe sherbimi. 5 dhe 6 kate banimi,2 kate parkim nen...

  Tiranë, Tiranë

  Nisi shitja e apartamenteve,Rezervo tani!

  Nisi shitja e apartamenteve,Rezervo tani!

  Controlla con il venditore

  Për çfarë jeni i interesuar? Apartamente Apartamente 1+1, 2+1 dhe 3+1 te propozuara ne tipologji te ndryshme, ...

  Tiranë, Tiranë

  Apartament 3+1 në shitje te Kryqëzimi i Degës

  Apartament 3+1 në shitje te Kryqëzimi i Degës

  66000.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 3+1 me sipërfaqe 120 m². Apartamenti ndodhet në katin e IX të ...

  Shkodër, Shkodër

  Apartament 2+1 në shitje, Rus

  Apartament 2+1 në shitje, Rus

  50000.00 Lek

  Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 të ndodhur në Rus, te pallati me hark. Apartamenti ka një ...

  Shkodër, Shkodër

  Apartament 1+1 me qira tek Baja e Vogël

  Apartament 1+1 me qira tek Baja e Vogël

  15000.00 Lek

  Sun Real Estate ofron me qira një apartament 1+1 të ndodhur tek Baja e Vogël. Apartamenti ka sipërfaqe 60 m² d...

  Shkodër, Shkodër

  Apartament 2+1 me qira pranë Kinemasë

  Apartament 2+1 me qira pranë Kinemasë

  300.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron me qira një apartament të ndodhur pranë Kinema Millennium. Apartamenti ka sipërfaqe 170 ...

  Shkodër, Shkodër

  Apartament 2+1 në shitje, tek Spitalet

  Apartament 2+1 në shitje, tek Spitalet

  40000.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 me sipërfaqe 90 m². Apartamenti ndodhet te Spitalet në kat...

  Shkodër, Shkodër

  Apartament 2+1 në shitje tek Rotondoja e Policisë

  Apartament 2+1 në shitje tek Rotondoja e Policisë

  70000.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 të ndodhur në rrugën “Lëvizja e Postrribës”, tek rotondoja...

  Shkodër, Shkodër

  Apartament 1+1 në shitje përballë Spitalit

  Apartament 1+1 në shitje përballë Spitalit

  4400000.00 Lek

  Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 1+1 me adresë: rruga “Kolë Heqimi”, përballë Spitalit. Apartam...

  Shkodër, Shkodër

  Apartament 2+1 në shitje tek kopështi”Tom Ali Mhilli”

  Apartament 2+1 në shitje tek kopështi”Tom Ali Mhilli”

  87750.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron në shitje një apartament 2+1 me sipërfaqe 135 m² të ndodhur pranë kopështit “Tom Ali Mhi...

  Shkodër, Shkodër

  Apartament 2+1 në shitje, pranë ish-5 Heronjtë

  Apartament 2+1 në shitje, pranë ish-5 Heronjtë

  85000.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron në shitje një apartament 2+1 me sipërfaqe 106 m² pranë ish-5 Heronjtë. Apartamenti ofron...

  Shkodër, Shkodër

  Apartament 2+1 me qira në Rus

  Apartament 2+1 me qira në Rus

  30000.00 Lek

  Sun Real Estate ofron me qira një apartament 2+1 me adresë rruga “Pogej”. Apartamenti ka një sipërfaqe 127 m² ...

  Shkodër, Shkodër

  Apartament ne shitje

  Apartament ne shitje

  60.00 Euro €

  Shitet apartament ne Tirane. Apartamenti eshte i pozicionuar tek rruga e Dibres,pas fakultetit te mjekesise,pa...

  Tiranë, Tiranë

  Apartament 2+1 për shitje në rrugën Pogej

  Apartament 2+1 për shitje në rrugën Pogej

  60000.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron në shitje një apartament 2+1 të ndodhur në rrugën “Pogej”, Rus. Apartamenti ndodhet në k...

  Shkodër, Shkodër

  Apartament 2+1 në shitje në Parrucë

  Apartament 2+1 në shitje në Parrucë

  5300000.00 Lek

  Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 në Parrucë. Apartamenti ndodhet në katin e dytë dhe ka një...

  Shkodër, Shkodër

  Apartament 2+1 në shitje tek Bexhisteni

  Apartament 2+1 në shitje tek Bexhisteni

  59950.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 të ndodhur tek Bexhisteni. Apartamenti 2+1 ndodhet në kati...

  Shkodër, Shkodër

  Apartament 3+1 në shitje te shkolla “Ndoc Mazi”

  Apartament 3+1 në shitje te shkolla “Ndoc Mazi”

  4600000.00 Lek

  Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 3+1 me sipërfaqe 130 m² të ndodhur në kat të dytë të pallatit....

  Shkodër, Shkodër

  Apartament 3+1 në shitje në Xhabiej

  Apartament 3+1 në shitje në Xhabiej

  7500000.00 Lek

  Sun Real Estate ofron për shitje një apartament të ndodhur në Xhabiej. Apartamenti ka sipërfaqe 110 m² dhe ndo...

  Shkodër, Shkodër

  Apartament për shitje në Parrucë

  Apartament për shitje në Parrucë

  65000.00 Euro €

  Sun Real Estate ofron për shitje apartament të ndodhur në Parrucë. Apartamenti ka sipërfaqe prej 83 m² dhe ka ...

  Shkodër, Shkodër