SPERKATESE 400 L TOSELLO E VARUR DHE ME KRAH

Kapaciteti i sperkateses eshte 400 l, bazamenti eshte xingat, cisterna ne politelen, me lavaman, axhitatori hidraulik “Ultra Mixer”, me barre 10 m per sperkatje (5 metra ne cdo krah). Me krah vertikal per sperkatje vreshti Poma AR403, per presion te larte. Vihet ne pune me bosht kardan i pershtatesh...

2600.00 Euro €

  Tiranë, Tiranë, Shqiperi  

  Kamiona e makineri pune  

  09/07/2019   

Kapaciteti i sperkateses eshte 400 l, bazamenti eshte xingat, cisterna ne politelen, me lavaman, axhitatori hidraulik “Ultra Mixer”, me barre 10 m per sperkatje (5 metra ne cdo krah). Me krah vertikal per sperkatje vreshti
Poma AR403, per presion te larte.
Vihet ne pune me bosht kardan i pershtateshem per traktor 44-70 Kf.
Prodhim Italian

Viti i prodhimit: 2014

Kilometrazhi: 0 - 4.999

Lënda djegëse: Naftë

Marshi: Manuale

Tipi i njoftimit: Kërkoj