Freza Agrotec mod ABLL165

Freze e pershtatshme per traktor 50-60 Kf me bosht kardan me 540 g/min Kjo freze ka 9 fllanxha dhe 36 shata, pra 4 shata per fllanxh dhe kapak metalik mbrapa. Gjeresia e punes eshte 165cm dhe pesha 430 kg. Kjo freze ka sistemin me ingranazhe dhe jo me zinxhire. Kjo freze eshte prodhim Italian

3400.00 Euro €

  Tiranë, Tiranë, Shqiperi  

  Kamiona e makineri pune  

  09/07/2019   

Freze e pershtatshme per traktor 50-60 Kf me bosht kardan me 540 g/min
Kjo freze ka 9 fllanxha dhe 36 shata, pra 4 shata per fllanxh dhe kapak metalik mbrapa. Gjeresia e punes eshte 165cm dhe pesha 430 kg.
Kjo freze ka sistemin me ingranazhe dhe jo me zinxhire.
Kjo freze eshte prodhim Italian

Viti i prodhimit: 2014

Kilometrazhi: 0 - 4.999

Lënda djegëse: Naftë

Marshi: Manuale

Tipi i njoftimit: Kërkoj