Eco Hydrogen Albania

Për 60 minuta dhe pa c'montime ju do te pastroni karbonin nga: ✅ Turbo ✅ Kataliti ✅ DPF\ FAP ✅ Injektoret ✅ Valvulat etj ... ✅ Diagnoztikimi FALAS! TIRANE. ➡️☎️ 0693040020

3000.00 Lek

  Tiranë, Tiranë, Shqiperi  

  Autovetura  

  21/02/2019   

Për 60 minuta dhe pa c'montime ju do te pastroni karbonin nga:
✅ Turbo ✅ Kataliti ✅ DPF\ FAP
✅ Injektoret ✅ Valvulat etj ...
✅ Diagnoztikimi FALAS!
TIRANE. ➡️☎️ 0693040020

Marka: ABARTH

Viti i prodhimit: 2014

Kilometrazhi: 0 - 4.999

Lënda djegëse: Naftë

Marshi: Manuale

Dyer: 2/3

Tipi i njoftimit: Kërkoj